Exposició “Have a Pleasant Stay” (Naqba 2012)

Del 4 al 20 de maig, s'exposa a l’espai Agora Catalunya (Plaça Catalunya, 9 4ª Planta – Barcelona) el treball de l'artista Samira Badran, on s'analitza amb profunditat les zones i mecanismes de control que es troben a Palestina i que creen fronteres i transformació de l’espai, del territori, i que incideix directament en la quotidianitat de les persones.
L’artista  crea espais per contrastar  tensions, per qüestionar la injustícia, la violència i la por. Així l’activitat artística es converteix en un camp lliure d’experimentació de diverses tècniques artístiques utilitzant fotografia, impressió sobre materials diversos, dibuix, i intervencions sobre fotografies.
L'exposició s'inaugura avui en el marc dels actes per la commemoració de la Naqba que organitzen Comunitat Palestina a Catalunya i la Coordinadora d'Entitats "Amb Palestina al Cor" amb la finalitat de conscienciar a la societat civil catalana perquè exigeixi a les institucions i els representants polítics el compromís per assolir una pau justa i duradora per al poble palestí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario